Berker centraalplaat computeraansluiting 1xRJ45 R1-R3 zwart 11702045 kopen?

€ 11.74
✅ Op voorraad ✅ Snel geleverd ✅ Veilig afrekenen

Bestel nu Berker centraalplaat computeraansluiting 1xRJ45 R1-R3 zwart 11702045

Berker centraalplaat computeraansluiting 1xRJ45  R1-R3 zwart 11702045

Gerelateerde producten

Braided nylon bandje – Multicolor Dark – Geschikt voor Apple Watch 38mm / 40mm / 41mm

Fan van de Braided Solo Loop bandjes, maar vind je het zoeken naar de juiste maat teveel gedoe? Of is het bandje simpelweg niet beschikbaar in jouw polsmaat? Dan is dit de perfecte oplossing! Een unieke variatie van het Braided Apple Watch bandje, die je kan verstellen naar jouw gewenste polsmaat! Geen gedoe meer met het zoeken naar de juiste maat, maar meteen genieten van het zachte en rekbare ontwerp.

Bekijk »

AEG inductie IKB84405FB

Met inductiekoken kunt u de temperatuur nauwkeurig en snel instellen, van voorzichtig sudderen tot volle warmte. Het verwarmt alleen de pan, niet het oppervlak.

Bekijk »

JURA koffie-proef-set

Verschillende koffiesoorten uit de hele wereld exclusief voor u als set samengesteld. Behoedzaam gebrand in onze eigen koffiebranderij. Duikt u met onze koffie-proef-set in de wijde wereld van genot. San Antonio, Honduras, Pure Origin: De koffie is licht en elegant. De zeer delicate toon van donkere chocolade en watermeloen geeft de koffie een charmante, lichte zoetheid. Ideaal om als café crème te genieten. Melk completeert ideaal de lichte zoetheid van

Bekijk »