Compleet Luxor pakket met 3x Luxor ledspot en driver 876850 kopen?

€ 90.71
✅ Op voorraad ✅ Snel geleverd ✅ Veilig afrekenen

Bestel nu Compleet Luxor pakket met 3x Luxor ledspot en driver 876850

LED set met 3 led venice 3000K inclusief driver Klemko
Compleet Luxor pakket met 3x Luxor ledspot en driver 876850

Gerelateerde producten

Solo Loop Link serie bandje – Maat: M – Paars – Geschikt voor Apple Watch 42mm / 44mm / 45mm / 49mm

Dit Solo Loop series voor de Apple watch geeft jouw Apple watch een sportief uiterlijk. Het bandje sluit naadloos aan op uw pols door het elastische siliconen. Hierdoor is de sluiting niet meer nodig. Het materiaal voelt prettig aan om je pols. De Solo Loop bandjes zijn waterbestendig waardoor ze ideaal zijn voor tijdens het zwemmen, surfen of zweten. De bandjes zijn ook eenvoudig schoon te maken onder de kraan.

Bekijk »

Whirlpool W7FHS51X Vaatwasser

Deze Whirlpool W7FHS51X Vaatwasser in uitmuntende B energieklasse, voor een lager energieverbruik. Handige digitale afteltimer die u informeert wanneer het afwasprogramma klaar is. Innovatieve technologie die een extra stille werking garandeert. Uitstekende reinigingsprestatie voor verbluffende afwasresultaten. De MaxiSpace kuip biedt extra ruimte: er blijft geen vuile vaat meer achter op het aanrecht!

Bekijk »

ETNA AO460ZT onderbouw afzuigkap

Upgrade je keuken met de ETNA AO460ZT – Onderbouw Afzuigkap en geniet van een frisse en stijlvolle kookomgeving. Met zijn eigentijdse ontwerp en krachtige prestaties is deze afzuigkap de perfecte combinatie van functionaliteit en elegantie. Het slanke en moderne design van de ETNA AO460ZT voegt direct een vleugje elegantie toe aan elke keukenruimte. Of je nu een moderne of klassieke keuken hebt, deze afzuigkap past perfect bij elke stijl en

Bekijk »

Monitor Audio: C380-IDC Inbouw Speaker

. De Monitor Audio C380-IDC plafond inbouwspeaker is opgebouwd uit een 8-inch C-CAM RST basdriver en een kantelbare IDC-module, met een 4-inch C-CAM RST inverted midrange driver met een 1-inch C-CAM Gold Dome tweeter. Dit volledige 3-weg ontwerp zorgt voor een diepere bas, een hogere systeemuitgang en een grotere vermogensbehandeling.

Bekijk »

Marmitek: Connect AE14 HDMI audio extractor

. Sluit apparaten zonder beschikbare audio uitgang aan op je audio apparatuur. * Sluit HDMI bronnen zonder eigen audio uitgang (Apple TV 4, Chromecast, Wii U, media players) toch aan op audio apparatuur. * Beluister muziek (MP3, audio streams, radio zenders) zonder dat hiervoor de tv aanstaat. * Veelzijdige probleemoplosser bij het aansluiten van audio apparatuur op jouw tv, monitor of projector/beamer. * Bepaal zelf het gewenste audio formaat met

Bekijk »