SG LED inbouwspot Jupiter Pro dali dimbaar 25W 3000K 40° 940310 kopen?

€ 231.06
✅ Op voorraad ✅ Snel geleverd ✅ Veilig afrekenen

Bestel nu SG LED inbouwspot Jupiter Pro dali dimbaar 25W 3000K 40° 940310

led schijnwerper 3000 k

Inbouwspot 25W 3000K 1925 lumen IP44 Dali dimbaar geschikt voor binnen en buiten

Gerelateerde producten

Supermaster programmeerbare afstandsbediening voor televisies

De KN-MASTER1 is een programmeerbare afstandsbediening voor televisies. Elke functie van de originele afstandsbediening wordt overgenomen in deze Supermaster. De database is online, altijd beschikbaar en altijd up to date. U kunt de afstandsbediening altijd herprogrammeren. Om de codes naar de afstandsbediening te uploaden is een programmeerkabel nodig. Kleur: Zwart Code invoer: PC Programmeerbaar Transmissie: Infrarood Batterijen: 2x AAA (niet meegeleverd)

Bekijk »

Siliconen bandje – Folding Buckle – Grijs – Geschikt voor Apple Watch 38mm / 40mm / 41mm

Het Folding Buckle bandje, gemaakt van zacht siliconen materiaal is uniek in zijn soort dankzij de speciale magneetsluiting. Perfect voor wie graag een sportbandje draagt en op zoek is naar iets anders dan standaard. Verkrijgbaar in vele leuke kleuren en geheel op maat te maken naar jouw polsmaat! Magnetic Folding Buckle sluiting De 2 losse bandjes worden met elkaar verbonden dankzij de magnetische sluiting die je zelf kunt bevestigen. Hierdoor

Bekijk »

Fitbit Charge 2 siliconen bandje – Maat: Small – Cyaan

Dit prachtige en sportieve Fitbit bandje is gemaakt van siliconen en heeft een lengte van 19cm. Dit bandje past alleen op de fitbit Charge 2. Het bandje is eenvoudig te vervangen met uw huidige bandje. Het bandje is te verstellen door de metalen gesp sluiting. Fitbit Charge 2 bandje specificaties: Kleur: Cyaan Lengte: 19cm Breedte: 2CM Dikte: 0.2CM Gewicht: 18gr Verstelbaar: Ja Maat: Small Geschikt voor: Fitbit Charge 2 Materiaal:

Bekijk »