Wiha slagdop wit 831-9 voor safety hamer 30mm 26510 kopen?

€ 6.09
✅ Op voorraad ✅ Snel geleverd ✅ Veilig afrekenen

Bestel nu Wiha slagdop wit 831-9 voor safety hamer 30mm 26510

Wiha slagdop wit 831-9 voor safety hamer 30mm 26510

Materiaal:
Zeer harde polyamide (nylon®), kleurecht en slijtvast.

Toepassing:  
Zware en bouwindustrie, gieterijen, vormenbouw, wegenbouw, bos- en landbouw, tuin- en landschapswerkzaamheden

Gerelateerde producten

Draadloze autolader 10W zwart

Deze autolader is ideaal voor het opladen van smartphones van merken die draadloos opladen ondersteunen. Eenvoudig te gebruiken tijdens het rijden, plaats je telefoon in de oplader of haal hem eruit met slechts één hand. Telefoons worden opgeladen met de Qi-standaard, die staat voor veilig en ongelooflijk snel opladen. je telefoon is waarschijnlijk volledig opgeladen voordat je reis eindigt.

Bekijk »

Logitech Ret. Wireless Combo Desktop MK330

Logitech Ret. Wireless Combo Desktop MK330 Qwerty US Toestenbord MK330 Muis MK330 USB draadloos Garantie: 1 Jaar. Vraag een vrijblijvend offerte aan! Maas Computers Tel:+31850203750 offerte@maascomputers.nl verkoop@maascomputers.nl De Logitech MK330 is een draadloze toetsenbord en muis combinatie en is ontworpen voor een directe verbinding met jouw favoriete websites, muziek en films. Met de 11 sneltoetsen surf je overal snel heen.

Bekijk »

Monitor Audio: IMS-4 Muziekstreamer – Zwart

. De IMS-4 muziekstreamer is de nieuwste toevoeging aan ons assortiment superieure, op maat gemaakte installatieoplossingen. De BluOS ™ -technologie en controller-app bieden gemakkelijke toegang tot muziekbibliotheken, streamingdiensten en spraakbesturing met Alexa of Google Assistant. Door het discrete ontwerp van de IMS-4 muziekstreamer kan hij gemakkelijk in elk aangepast installatieproject worden geïntegreerd. En zijn slanke vorm zorgt ervoor dat hij slechts 1U rackruimte inneemt. Met BluOS kan de IMS-4 muziek zonder verlies

Bekijk »